Pagina's

donderdag 3 mei 2012

nieuw inspiratie blog

Hallo allemaal,


Crafty Ribbons heeft een nieuw inspiratie blog gelanceerd en dat heet


CRAFTY RIBBONS PURE INSPIRATION

Om een leuk begin te maken met dit inspiratieblog starten we met het weggeven van een candy.....

Als je deze prachtige linten wil winnen ..... dan is alles wat je ervoor moet doen is volger worden van het nieuwe blog, voor elke 100 volgers zal een winnaar worden gekozen, check voor meer kansen op de candy en volgers en alle details het nieuwe blog,  laat je naam achter bij Mr Linky onderaan en als we de magische grens van 100 volgers bereiken zullen we een winnaar kiezen met Random Org, jij kan het zijn en dan gaan we op voor de 200 volgers en zo verder..... bij elke 100 volgers kiezen we een nieuwe winnaar.
Het enige wat je dus hoeft te doen is volger zijn en je naam in de vullen. 
Als je geen blog hebt kun je ook meedoen, wordt dan volger en vul je naam in bij Mr Linky en sla dan de URL bit over.

Er is nog een andere reden om volger te worden ....... 
er start op 18 mei tot 2 juni een event om dit te vieren.......
Als je deze blinky op je blog zet in de sitebar dan mag je je naam een 2de keer invullen bij Mr.Linky en heb je dus 2 kansen om die prachtige linten te winnen....
(de code voor de blinkie vind je op het nieuwe blog, klik om hier te komen op de blinkie)

Elke dag vanaf 18 mei tot 2 juni zal er een andere British Craft Company or Shop in de spotligt staan, het DT team zal ook kaarten en projecten plaatsen op hun eigen blog met gebruik van de materialen uit die betreffende winkel en er zal dan elke dag een prijs te winnen zijn van de winkel die in de spotligt staat. In totaal dus 16 prijzen. Je kan dan elke dag meedoen maar .......... je mag maar 1x per dag meedoen en moet volger zijn. Kijk wel regelmatig voor inspiratie en meer info over het Best of British event en kom 18 mei terug op het inspiratie blog om je aan te melden en kans te maken op alle prijzen die de winkels die meedoen te winnen.


Nou dat is een heel verhaal maar wel ontzettend leuk. Je kan maar liefst 16 keer een prachtige prijs winnen. Echt de moeite waard dus.

We zijn druk bezig met nieuwe kaartje en hopen die morgen te kunnen plaatsen.

Tot snel!!

liefs Tessa & Anke

2 opmerkingen:

Durvina zei

Ben erg nieuwsgierig, zal eens een kijkje gaan nemen.

groetjes, Durvina

Jolanda zei

Tijdens het bloghoppen kwam ik bij je terecht. Ik wil je uitnodigen mijn nieuwe blog een keer te bezoeken als je zin hebt. Het adres is www.noortje-design.blogspot.com en je kunt tot vanavond 21.00 uur een Trouvaille machine winnen ter waarde van € 129,00. Ik hoop je snel een keer te zien!

Liefs,
Jolanda