Pagina's

maandag 1 oktober 2012

Candy!!

Hallo allemaal

Dit bericht blijft bovenaan staan. Voor nieuwe berichten scrol even naar beneden.
Als dank voor al jullie lieve en leuke reacties gaan wij weer een candy weggeven onder onze volgers.
Meer volgers mag natuurlijk altijd en we proberen aan de 400 volgers te komen. Nu is de stand 379.
Wow wat is dat veel zeg. Zoveel blogvriendinnen die onze kaartjes en creaties de moeite vinden om te volgen. Maakt ons wel een beetje verlegen hoor!

Wat je kan winnen blijft een verrassing


Wil je meedoen wordt of bent volger van ons blog
Ze hem in de sitebar van je blog met een link terug naar hier.
En tenslotte zet in een reactie dat je mee wil doen en wat je dan graag zou willen wat in de candy zit.

Nou we hopen natuurlijk op heel veel deelnemers en de candy blijft open tot 1 oktober.

liefs Tessa & Anke

36 opmerkingen:

Yvonne B zei

Wat een geweldig aantal bijna 400 volgers, daar mag je heel trots op zijn net als de kaarten die jullie maken het zijn gewoon kunstwerkjes.
Wat leuk zou zijn om in de candy terug te vinden, vind ik heel moeilijk. Iets met kerst is op dit moment altijd wel van toepassing, of bloemetjes (dingen om je kaart op te leuken)en zo zijn er nog wel meer leuke dingen te bedenken.
Ik heb jullie candy in mijn side bar gezet en wil jullie alvast bedanken voor deze leuke kans

Debby Kuster zei

Wow bijna 400 volgers, maardat is met de creatoies die jullie maken ook niet zo heel erg moeilijk, Leuk dat jullie weer een candy weg geven. Ik doe graag mee

liefs Debby

jolanda zei

Wat een prachtig mooi plaatje hebben jullie voor de verrassingscandy gebruikt.
Wat er in moet zitten?
Ik laat het lekker aan jullie over, want een verrassing moet een verrassing blijven en het zal vast heel iets moois zijn.
Hou van leuke verrassingen en doe dus graag mee

Liesbeth zei

Bijna 400, wat een berg zijn er dat, ik doe graag mee hoor, volger ben ik al lang. op naar de 500 dan maar, klinkt wel mooi.
gr. Liesbeth

arjette zei

Wat super leuk, een verrassingscandy!!!! En daarom ga ik ook niet zeggen wat ik graag zou zien in de candy, een verrassing is véél leuker!!! Super dat jullie zoveel volgers hebben, komen er vast nog veel meer bij!!

gr. arjette.

Crea Astrid zei

Bijna 400 volgers. Dat is al heel wat. Leuk dat jullie een candy weggeven. Wil graag een kansje wagen. Ik laat me graag verrassen.

Groetjes Astrid.

Irene zei

Ik kijk er niet van op dat jullie zo veel volgers hebben dus die 400 zijn in no-time binnen!!
Ook ik laat me heel graag helemaal verrassen want gelet op jullie kaartjes zal het vast een super leuke candy zijn!!!

Liefs, Irene

monica zei

complimenti per il tuo traguardo....partecipo volentieri

Marieke zei

Wauw bijna 400 volgers! dat kan ook niet anders, want jullie maken echt super geweldige kaarten!
ben al een tijdje volger van jullie blog en als ik een kaartje van jullie voorbij zie komen heb ik altijd gelijk weer zin om te gaan fröbelen...
Tja wat wil ik dat er in de candy zit, met wat velletjes papier, een lintje en een paar bloemen zal ik al blij zijn!!

Liefs Marieke

Unknown zei

Wat gaaf dat jullie al bijna 400 volgers hebben!
Ik doe heel graag mee ennneh..
wat er in moet zitten, maakt mij niet zoveel uit. Het is veel leuker als het een verrassing is en ik kan alles wel gebruiken :)

Groetjes Sandra

Lia zei

Ook ik wil mij graag laten verrassen, wij kunnen toch bijna alles gebruiken? Super leuk dat je dit voor ons doet,
groetjes Lia

Anita Meijer zei

Natuurlijk wil ik heel graag een gokje bij jullie wagen, super. Volger ben ik al een tijdje en geniet altijd weer van jullie creaties en die 400 gaan jullie makkelijk halen volgens mij. Jeetje wat wil je graag dat er in de candy zit, nou mij maak je al gauw blij hoor al zijn het alleen maar plakpareltjes ben ik al happy, het maakt me totaal niet uit, ik hou van verrassingen dus helemaal top. Ik ga de candy zo even op mijn blog plaatsen, leuk.
Liefs van Anita

Anoniem zei

Wat veel zeg 400 volgers. Echt geweldig. En natuurlijk is een verrassing altijd leuk wat het ook is: misschien gewoon wat bloemetjes, parels, lint of misschien wel zo'n leuke me to you stempel? Eigenlijk is alles leuk dus laten we ons verrassen.
Groetjes Joke

Ghea zei

Wat een geweldig leuk candyplaatje, en wat erin moet zitten maakt me niet uit verras me maar, een stempel vind ik altijd leuk. En je moet een gegeven paard niet in de bek kijken tochhhhh.
Suc6 met het behalen van jullie 400 volgers, ik ben bezig om er 100 te krijgen.
Groetjes Ghea

Margo zei

Ik doe graag mee hoor dames en wat ik graag zou winnen, iets leuks om te knutselen :)
Liefs
Margo

Nicole zei

Ik ben blij met alles en laat me graag verrassen door jullie. En 400 volgers, pfffff wat een aantal, maar ik sta er niet van te kijken hoor. Jullie kaarten zijn altijd helemaal af en schitterend.Dus op naar de 400. Liefs, Nicole

Cinderella zei

Dat zijn er veel bijna 400 volgers maar ik ga jullie ook volgen want jullie creaties zijn gewoonweg geweldig dus succes jullie zijn er bijna.
En wat er in het verrassingspakket zit maakt mij niet zoveel uit ik vindt alles leuk

liefs Cindy

Margreet zei

Geweldig, zo veel volgers...jammer dat ze niet altijd allemaal een berichtje achterlaten...ben een week in New York geweest...nu nog een weekje naar Zwitserland...en dan kom ik weer bij (bijna) ieder kaartje van jullie kijken...ik ben gek op verrassingen...en ga nu dus duimen...
xxx Margreet

Joke de Wit zei

Hallo Tessa en Anke,bijna 400 volgers dat is veel hoor,en wat ik zou willen winnen! ja ik zou zeggen verras ons maar.Groetjes Joke

carol zei

Die 400 volgers moet wel lukken met de mooie kaarten die jullie maken. Ik haal hier altijd veel inspiratie vandaan
En wat ik wil dat er in de candy zit zou b.v een paar leuke afdrukjes/digi's zijn en mallen of andere frutsels zijn altijd welkom
Dus kortom ik ben altijd met vanalles blij want als kaartenmaakster kun je vanalles gebruiken

groetjes Carol

Juanita zei

Wauw, al bijna 400 volgers, ik hoop er ooit ook eens meer te hebben, hihihi.
Heel leuk dat jullie een verassing candy doen, ik doe natuurlijk ook graag mee. Wat ik hoop wat er in zit?? Kan ik echt niet zeggen, er zijn zoveel leuke dingen allemaal, ik ben altijd blij met iets nieuws.
Ik wordt ook al iedere keer verwend van mijn moeder en zus!
Liefs Juanita

Hetty zei

Oh wat leuk dat jullie weer een
candy gaan weggeven , ik wil wel
graag een gokje wagen en wat er
inzit maakt niet uit alles is mooi

gr hetty

Aartje zei

Hallo Tessa en Anke, wat een ongelooflijk aantal volgers hebben jullie al, en ik zag nog maar 16 te gaan voordat de 400 bereikt is. Geweldig. En wat leuk dat jullie ons willen verrassen. Ik word altijd blij van spulletjes van magnolia of mooi papier. Maar een verrassing is altijd leuk.
Groeten, Aartje

Anoniem zei

Hoi Dames,
Wat gaaf om al bijna 400 volgers te hebben, ik volg jullie al lang en probeer dan toch maar een gokje te wagen! Het maakt mij niet uit wat er in zit, wij scrap/kaartenmaaksters kunnen toch werkelijk alles gebruiken?! Ongetwijfeld zal er vast iets heel moois in zitten, gezien jullie kaarten! Op naar de 400!
Groetjes Jacomijn

Linda Visser - van der Velden zei

Wow wat een hoop volgers! Gefeliciteerd daarmee :). Ik doe graag mee voor de candy. Het maakt me niet uit wat erin zit, het zal vast iets gaafs zijn waar we weer heel wat mooie creaties mee kunnen maken! Ik ben benieuwd!

Groetjes,
Linda

Marga50 zei

Bijna de 400 honderd volgers bereikt en wat geven jullie een leuke candy weg. Ook ik laat me verrassen want het is een verrassings candy,ben met alles blij. Succes ermee. Fijne avond en groetjes Marga.

martina's kaartjes zei

wat top ! bijna 400 volgers en gelijk hebben ze allemaal om hier te blijven, jullie kaartjes zijn dan ook kunstwerkjes ! heel erg geslaagd, eigen stijl, superzzz
ik geef me bij deze op om mee te dingen naar jullie leuke candy !
wat ik wil dat er in zit ? stempels en / of afdrukjes, daar kan ik altijd wel weg mee<;
alvast bedankt en nog een fijne dag,
grtjs, martina
x

Ans S. zei

Bijna 400 volgers, goed hoor!!
Wat leuk dat jullie een candy weggeven, nou het maakt mij niet zoveel uit wat erin zit maar met mooi papier maak je mij altijd blij.

Groetjes Ans

Maantje zei

Super hoor, bijna 400 volgers! Nou in mijn ogen verdienen jullie er wel 40000! Vaak als ik even vastloop (vooral in mijn kleurgebruik) kijk ik graag op jullie blog om me te laten inspireren. Ga zo door, jullie maken prachtige creaties met veel verschillende materialen en dies.

Ik heb een link in de sidebar op mijn blog gezet.

Wat de candy is maakt mij niet zoveel uit, ik ben een beginnende scrapper dus ik kan nog van alles gebruiken ;-)

Groet, Manuela (Handmade by Maantje)

Annelies zei

Gefeliciteerd met zo veel volgers, ik hoor er al een tijdje bij! Er staat een link in m'n sidebar . Ik vind een stempel altijd leuk als candy, of stempelafdrukjes :) Groetjes, Annelies

Marianne's Craftroom zei

Congrats on so many followers, of which I am already one. Your work is gorgeous. Thanks for entering my candy. I would love to win any surprise is always lovely. My fave things are dies, stamps and paper. I can't put this in my sidebar as I only have my iPad at the moment and it won't let me so if my comment doesn't qualify me to enter I understand xx

mags zei

Congrats on all your followers. Thank you for becoming a follower of my blog and entering my candy. Thanks for offering the chance to win some surprise candy. I love surprises and some of my favourite things are papers, flowers and dies. But any candy is appreciated.
Thanks for the chance to win.
Mags
x

inge zei

Jeetje wat een boel volgers hebben jullie al zeg, gefeliciteerd hoor! Jullie kaarten zien er dan ook altijd uit als kunstwerkjes. Ik waag ook eens een gokje voor de candy, wat er in zit maakt mij niet uit, ik ben met alles blij ( een kinderhand is gauw gevuld;o) Ga zo door dames!

Groetjes Inge

Jessica Wijnhoven-Huizenga zei

Hoihoi,ben net volger geworden,lig ziek op bed met een longontsteking en dan kan je vaak surfen op het Internet...zodoende ben ik via via op jullie blog terecht gekomen....en dan ook nog een candy...wie weet maak ik een kansje....
wat een supermooie creaties staan er op jullie blog...mn complimenten!!!!
Veel succes!!!! Gr jessica wijnhoven

Jessica Wijnhoven-Huizenga zei

Hoihoi,ben net volger geworden,lig ziek op bed met een longontsteking en dan kan je vaak surfen op het Internet...zodoende ben ik via via op jullie blog terecht gekomen....en dan ook nog een candy...wie weet maak ik een kansje....
wat een supermooie creaties staan er op jullie blog...mn complimenten!!!!
Veel succes!!!! Gr jessica wijnhoven

Unknown zei

ik wil meedoen! een stempeltje

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

Follow this blog with bloglovin

Follow on Bloglovin

mijn email adres

leuke blogs voor inspiratie

Blogarchief