Pagina's

donderdag 14 januari 2016

Knotsgekke Kaarten en scrap dagen

hallo lieve blogvriendinnen,


Zo aan het begin van hopelijk weer een gezellig creatief jaar heb ik een leuk berichtje! Ik mag  5 x 2 vrijkaarten voor de voorjaarseditie van de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen verloten onder mijn volgers hier op mijn blog.

 De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen is dé beurs voor kaartenmakers, stempelfanaten, scrapbookers en alle andere hobbyisten met een passie voor papier. Het leukste creatieve uitje van het voorjaar voor beginners, maar óók de meest fanatieke kaartenmakers en scrappers kunnen hier hun hart ophalen.


De kaartjes zijn geldig voor:

Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, IJsselhallen Zwolle – 10, 11 en 12 maart 2016

of

         Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, Brabanthallen Den Bosch – 31 maart, 1 en 2 april 2016


Wat moet je doen?

* Volger zijn of worden van mijn blog.
* Laat hier een leuke reactie achter en vertel met wie je graag naar de beurs zou willen gaan, en natuurlijk naar welke beurs.
* geef aan waarom jij de kaartjes zou willen winnen

Wie weet word jij de gelukkige winnaar!

Eind februari maak ik bekend wie de kaartjes gewonnen heeft.


Alle verdere informatie over de beurs kun je hier vinden.
De knotsgekkekaartendagen


liefs Anke

9 opmerkingen:

Lia van Zundert zei

Ik wil ze dolgraag winnen voor Den Bosch.
We proberen er met alle hobbymaatjes naar toe te gaan.

Groeten,
Lia.

Margo zei

Wat een superleuke actie ! Geweldig om hier een kansje op te maken ! Ik ga altijd met een hobbydinnetje naar de beurs, dat is voor het derde jaar op rij onze vaste date ! Ik neem er speciaal een dag verlof voor om gelijk de eerste dag te kunnen gaan ! Ik maak ook op voorhand een lijstje want ik blijf het echt overweldigend vinden om op die grote beurs toe te komen in Den Bosch en dan .... overal prachtige standen met voorbeelden en zo veel mooie materialen !!! Heerlijk gewoon !
Bedankt voor het kansje !
Groetjes
Margo

Petra Binnendijk zei

Super leuke actie natuurlijk wil ik zo'n kaartje winnen!!!ik brn nog nooit op de knotsgekke kaartenscrap dagen geweest wil er heel graag een keertje heen!!!

Ju@nita zei

Hoi Anke,

Zo'n kans laat ik me neus niet voorbij gaan.Zou graag kaartjes willen winnen voor de Denbosch beurs.
Ik ben nu 2x naar deze beurs geweest en is het jaarlijkse uitje naar deze beurs.En wil deze beurs nu ook in het voorjaar bezoeken.De eerste keer dat ik er heen ging,had ik een blinddate met mijn blog/facebook vriendin Marrie Banis. Wij kenden elkaar alleen via ons blog en fb en hebben toen onze eerste blinddate op de Den Bosch beurs in augustus gehad nu alweer 2 jaar en wordt nu alweer het derde jaar. Zou fantastisch zijn om weer naar deze geweldige beurs toe te mogen gaan voor free en Marrie hiermee te verrassen.
Ook nemen wij altijd een dag verlof op om er op de 1e dag heen te gaan.

lieve groetjes Ju@nita

Henny zei

Hallo Anke

Ik vind het altijd een feestje om met Marly en Liesbeth naar Den Bosch te gaan. En met vrijkaartjes helemaal. Super actie!
gr henny

Janny zei

Nou zeg dat is ook wat, volgens mij volgde ik jullie al jaren maar Google schrijft mij toch in, nou beter 2 keer als geen een toch? Ik zou graag de kaarten winnen voor mijn vriendin Tineke en mezelf, om haar te bedanken wat ze allemaal voor mij gedaan heeft toen ik mijn been gebroken had, en te vieren dat ik eindelijk weer goed loop, liefs Janny

Janny zei

En ik ben blijkbaar nog niet goed wakker, want ik vergeet erbij te zetten dat ik graag kaarten win voor Den Bosch xxx

Karin Schuring zei

Wat zou ik graag deze kaartjes willen wonen voor Den Bosch zodat ik samen met mijn dertien jarige dochter een heerlijke meiden weekend er van kan maken!

Liefs, Karin

Karin Schuring zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.