Pagina's

vrijdag 1 april 2016

Dutch Doobadoo challenge

We genieten sinds de Challenge groep op Facebook nog beter van de Challenge. We zien alle voorbeelden het leeft nu nog meer sinds we de groep hebben. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn er over als wij dat zijn! En dan nu de nieuwe Challenge van April.Deze keer hebben we voor en Shape Art mal gekozen. Want deze kun je erg leuk opbouwen met een sketch. Je kunt er een foto of afdrukje bij combineren. 

Het papier wat ik heb gebruikt komt uit de nieuwe lijn rozen garden van CraftEmotions wat vanaf vandaag verkrijgbaar is.


Ook heb ik op deze kaart mooie stansjes gebruikt van CraftEmotions voor het kistjes en de prachtige swirl. Het mooie blaadje komt uit de set van de rozenmal.Hier kun je het leuke kistje zien.


Je kunt meedoen met onze challenge tot eind april 2016 door een foto van je creatie te plaatsen in onze Dutch Doobadoo Challenge groep op Facebook.Heb je geen Facebook dan kun je een foto van je creatie inclusief je naam te mailen naar: joyce.martens@noortje-design.nl.

En natuurlijk hebben we aan deze challenge ook weer een leuke prijs verbonden. We kiezen na 30 april met random de winnaar (wel zo eerlijk, dan maakt iedereen evenveel kans) en de winnaar krijgt van ons een Dutch Doobadoo prijzenpakket.    

We hopen dat jullie allemaal mee doen met de Dutch Doobadoo Challenge. Heel veel succes!2 opmerkingen:

Margo zei

Wat een beeld van een kaartje ! Heel mooi !
Groetjes
Margo

Doris knippenenplakken zei

Hoi Anke,
Wat een schitterende creatie's op je blog super mooi Anke !
Groetjes Doris